Вести

МЕДИЈАНЦИ: МАСОВНА ПОДРШКА ВУЧИЋУ И СНС

Напредњаци са Медијане разговарали су са суграђанима на платоу код кружног тока на почетку Булевара Немањића, на Тргу краља Милана и у Обреновићевој улици. „Напредњаци су ту за грађане, да са њима разговарају и да им помогну кад је потребно. Ту смо да градимо Србију и Ниш. О нашем раду, дела говоре.

НАПРЕДЊАЦИ СА ГРАЂАНИМА НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА

Напредњаци Медијане разговарали су са својим суграђанима у Обреновићевој улици и на платоу код кружног тока на почетку Булевара Немањића. Последња недеља пред изборе била је прилика да наше суграђане упознамо са кандидатима који су на листи Српске напредне странке.

И ОВЕ НЕДЕЉЕ СА ГРАЂАНИМА

Трг краља Милана, плато код Саборне цркве и Луткарског позоришта и Светосавски парк била су места где су напредњаци разговарали са грађанима о недељним изборима, политици Српске напредне странке, актуелним политичким и локалним питањима.

НАПРЕДЊАЦИ: РАЗГОВОРОМ ДО БОЉЕ БУДУЋНОСТИ

На платоу код Луткарског позоришта и на почетку Булевара Немањића код кружног тока напредњаци са Медијане разговарали су са грађанима о ономе што је до сада урађено у Нишу. Нашим комшијама представили смо планове и идеје како развијати Ниш и Србију у будућности, а све у циљу повећања стандарда становништва.

ГРАЂАНИ: ВЕЛИКИ УСПЕСИ У ЗДРАВСТВУ

Приликом сусрета активиста Савета за здравство СНС Медијана и грађана наше општине разговарали смо о мрежи здравствених установа на територији ГО Медијана и Ниша. Посебно смо се осврнули на тренутно стање у здравству и листе чекања које су биле актуелне пре десет година, а од којих су неке данас потпуно укинуте.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА НА БУЛЕВАРУ НЕМАЊИЋА

Активисти Српске напредне странке са Медијане разговарали су са грађанима на платоу код кружног тока, на почетку Булевара Немањића. Са њима смо разговарали о политици Александра Вучића и Српске напредне странке, али и о досадашњим резултатима у општини Медијана.

САВЕТ ЗА ЗДРАВСТВО: РАЗГОВОР СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА

Чланови Савета за здравство напредњака са Медијане разговарали су са суграђанима о програму Српске напредне странке који се тиче здравства. Дискутовали смо о ономе што смо затекли 2012. године и о ономе што смо постигли од тада до данас.

МЕДИЈАНА ПОДРЖАВА ВУЧИЋА

„Подршка народа је најбољи показатељ да Александар Вучић и Српска напредна странка воде одговорну политику, а то обавезује сваког напредњака да ради за добробит државе и друштва“, порука је са акције напредњака Медијане који су разговарали са грађанима.

Pages