Вести

РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПАРКА НА БУЛЕВАРУ НЕМАЊИЋА

Радове на изградњи парка на Булевару Немањића у градској општини Медијана обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски у пратњи градског већника Ненада Станковића и сарадника. Паралелно са парком код новог тржног центра на Булевару, ради се и парк иза тржног центра.

И недељом са комшијама

Чланови месних одбора „Ћеле Кула” и „Трошарина” ОО СНС Медијана и недељу су искористили да чују грађанске иницијативе и захтеве од својих комшија. У разговору са Нишлијама на Трошаринској пијаци учествовао је и члан Главног одбора СНС и повереник ОО СНС Медијана Драган Ђорђевић.

Имунизација радника у приватном сектору

Запослени у приватном сектору у Лазаревом Селу код Ниша могли су да чују о предностима имунизације и заблудама које прате овај процес на предавању које је организовао Савет за здравство ОО СНС Медијана. На предавању су говорили проф.

Медијанци у сусрет грађанима

У циљу да што лакше преброде високе температуре и обезбеде редовну хидратацију организма, чланови и симпатизери ОО СНС Медијана поделили су флашице воде за пиће пролазницима у центру града и код пијаце на Трошарини.

Разговор са грађанима

Поводом екстремно високих температура, активисти ОО СНС Медијана организовали су поделу флашица воде пролазницима на централном Тргу краља Милана. О проблемима који се тичу уређења средине у којој живе са грађанима су разговарали и повереници МО „Душко Радовић“, „Станко Пауновић“ и „Обилићев венац“.

Медијана на делу

У недавном разговору активиста из ОО СНС Медијана, предвођени повереником Драганом Ђорђевићем, уважена је сугестија житеља са територије Дуваниште и Трошарине, да аутобуско стајалиште испред улаза Трошаринске пијаце, угрожава безбедност пролазника, због немогућности одржавања физичке дистанце и велике фреквенције пр

Трибина о значају вакцинације Савета за здравство ОО СНС Медијана

Колики је значај вакцинације у очувању здравља и како се борити против дезинформација, односно антиваксерских покрета, неке су од тема о којима се говорило на трибини Савета за здравство ОО СНС Медијана.

Pages