Вести

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ МЕДИЈАНА ПОВОДОМ НАПАДА ОПОЗИЦИОНИХ ПОСЛАНИКА НА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Медијана најоштрије осуђује дивљачке нападе квази опозиције на председника Републике Србије Александра Вучића.

У тренуцима када се Србија, на челу са председником Александром Вучићем, бори да сачува мир и стабилност, опозиција коју не интересује питање Косова и Метохије, већ добијање јефтиних политичких поена, у Народној скупштини на најпримитивнији начин физички насрће на председника и демонстрира деструктивно понашање у Парламенту.

Служећи се скандалозним начинима попут силе, вређања и лажи, опозициони посланици послали су јасну слику колико њихово понашање може наштетити држави Србији.

Колико год покушавали да сруше Србију и нашег председника, поручујемо им да неће успети, јер народ верује Вучићу, што је и показано историјском победом на изборима.

Народ је бирао и изабрао Александра Вучића и његову политику. Предаја није опција! Живела Србија, живео наш председник Александар Вучић!