Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ОО СНС Медијана- Ниш обавештава јавност о данашњем нападу на штанд Српске напредне странке у Нишу, од стране вође нишких хулигана Ђорђа Станковића.

Пред Вама је кандидат за народне посланике на листи „Србија против насиља“ Ђорђе Станковић који жели насилно да уклони штанд Српске напредне странке у Градској општини Медијана. Опозиција и њихови следбеници упорно причају да су против насиља, а данашње својеврсно хулиганско понашање овог пулена опозиције само показује колика је велика и неконтролисана мржња и нетрпељивост њега и оних који га подржавају. Насилници нису против насиља већ су против јаке Србије, против већих плата и пензија, против нових радних места, против одбране Косова и Метохије и нашег народа. Зато они мрзе Александра Вучића и Српску напредну странку. Они су заштита од оваквих насилника и вукова у јагњећој кожи. Овај представник опозиције говори да се бори за друштво где ће сви имати слободу да кажу шта мисле, а управо он гуши те слободе. Класично лицемерје целе опозиције и политичара који су до 2012. пљачкали народ.
Да ли ће о овоме писати медији које финансирају исти они који финансирају и овог политичара? Неће. За њих је успех да уклањају штанд око кога има само жене јер то је одраз њихове политике. Да је неко из Српске напредне странке тако урадио њиховом штанду, већ би звали стране амбасаде и јављали свима да су нападнути.
Срамотно и ружно понашање којег се стиди и које осуђује сваки нормалан грађанин Србије.

Драги суграђани,
Када будете изашли на изборе 17. децембра сетите се овог силеџије и насилника, сетите се шта симболизује он и шта доноси политика коју заступа он и његови следбеници.

Живела Србија!
Живео Александар Вучић!

Општински одбор СНС Медијана- Ниш