Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ СМРЋУ ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински одбор Српске напредне странке Медијана најоштрије осуђује одржавање срамног скупа такозваних патриота и представника бившег режима испред Председништва, на коме су изрицањем претњи смрћу председнику Александру Вучићу указали на издајништво наше државе.

Изречене дивљачке претње представљају антицивилизацијски чин болесних умова окупљених на скупу лажних патриота. Сви они који данас, на Дан државности Србије, прете председнику су најгори олош овога друштва, који је плаћен споља са циљем да дестабилизује државу и изазове сукобе широких размера.

Након што је код једног од тих терориста пронађен карабин и претњи које недвосмислено показују да су њихове намере у организовању државног удара озбиљне, очекујемо од надлежних органа да хитно покрену опсежну истрагу и процесуирају сва лица која су учествовала у организацији наводног митинга и да се самозвани покрет Народне патроле забрани.

Сваки частан и поштен грађанин ове земље поносно живи у слободној, слободарској, демократској и никад јачој Србији која је фактор стабилности у читавом региону, а шачица ових безумника је показала да нас непријатељ мрзи сваког дана, па и када је дан државности и зато увек морамо бити у највећој приправности како бисмо очували мир и стабилност и безбедност грађана.

Никада нећемо дозволити да владају било какви екстремисти који би да дођу на власт насилним путем. Србија ће наставити да се развија и брани своје државне интересе и побеђује на челу са нашим председником Александром Вучићем.

Живела Србија!